Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


#3081138
10m
Dečko konstantno trese stopalima dok leži. Kaže, ne mogu da zaspim drugačije. Isto kad sedi, malo je reći koliko jako trese nogom. Da li je to neki ozbiljan zdravstveni problem? Šta mislite?
7
3
1
share
odobravam
osuđujem

#3079851
29m
Prije mjesec i pol izašao sam iz skoro trogodišnje veze. Ona me ostavila. Sad me zanima kako upoznati neku novu curu. Slabo izlazim, živim u malom gradu u BiH, nemam puno drugova, imam 30 godina, pa diskoteke ne dolaze u obzir. Da pišem na instagram ne znam kako započeti razgovor a da mi ne ostave seen. Zapratio sam neke, čine mi se kao ok cure. Dajte savjet?
36
11
12
share
odobravam
osuđujem

#3081497
47m
Imam jednu prijateljicu koja stalno kuka kako joj je teško sa djetetom koje ima poteškoća u razvoju. A to radi da bi ju drugi sažaljevali. Kao prvo znala je da se dijete ne razvija pravilno, a odlučila ga je roditi. Znala je što ju čeka u tom slučaju. A sad joj je teško jer ne može raditi, jedva žive od jedne plaće.
50
44
18
share
odobravam
osuđujem

Napokon mi priđe lep momak, po mom ukusu, i ja ga zbog nesigurnosti iskuliram jer ne mogu da verujem da se sviđam nekome tako lepom.
50
60
20
share
odobravam
osuđujem

Ne volim tražiti pomoć od nikog, ali sam umorna od toga da sve moram sama. Računi, krediti, čišćenje, auto, popravci... Tako bi voljela da me barem jednom netko iznenadi i napravi nešto "umjesto" mene. Raspadam se.
136
11
8
share
odobravam
osuđujem

Bilo nam je 6 meseci pre neki dan. Lep period, nedovoljno dug, ali smo kliknuli i krenuli da planiramo budućnost. Nedugo posle toga našla sam mu sliku tuđe vagine u galeriji, jer je zaboravio da obriše. Ubeđivao me je da ne zna odakle mu. Na kraju je priznao da je od druge osobe i da mu je navodno poslala sliku za novac koji on navodno nije hteo da joj pošalje. Vrlo malo verovatno. Počela sam da ga proveravam, i našla sam intimno dopisivanje s još jednom devojkom. Suočila sam ga s tim, nakon čega je vrdao, i konačno priznao. Raskinula sam. Njegovo objašnjenje - to je samo virtuelno, nije realno, samo način relaksacije od stresa. Očekuje da mu oprostim, a ja očekujem da pokupi sve stvari koje ima u mom stanu i zauvek nestane u nedogled. A što se tiče one slike, pa... Pi*ka za pi*ku. Nikad više sa Latinoamerikancem.
126
38
25
share
odobravam
osuđujem

Uveliko gazimo 35 god. Da mogu sam da rodim dete, rodio bih. Devojka kulira, njena drugarica ni dečka nema traži savršenog. Druga drugarica raskinula dugogodišnju vezu jer ne želi za poljoprivrednika... Bruka, kakve generacije smo!
110
88
35
share
odobravam
osuđujem

Znam da će ovo zvučati sebično, ali... Nisam otišla na faks da bih krenula da radim jer smo bile skoro na dnu dna po pitanju finansija. Svakog meseca odnosim majci neku sumu novca. Do skoro mi to nije smetalo, ali tek sada primećujem da ne mogu da napravim skoro pa nikakvu uštedjevinu. Bukvalno pola plate odlazi njoj, trećina da platim stan u drugom gradu i ono što mi ostane raspoređujem na sebe. Imam neki standardni štek od nekih 20-ak hiljada ispod kojih gledam da ne odem, ali me je strah da opet ne ostanem na nuli. Nemam pojma. Zaista se osećam sebično kada o mojim parama razmišljam kao o mojim parama, jer me je ona podigla i izdržavala do kraja srednje. Sad mi je jedina nada da uspem da se izborim da odem u inostranstvo kako bih mogla da joj šaljem više, a i da meni ostane više. Uz to nisam preterano skromna, trošim na sebe i svoja zadovoljstva.
152
10
8
share
odobravam
osuđujem

Prije neki dan u teretani nešto posmatram tetovaže i od 11 momaka koji su bili tu, 6 je imalo tetovažu lava, 2 vuka. Sve sami opasni, originalni momci nema šta.
218
19
20
share
odobravam
osuđujem

Otišla kod verenika na selo, na par dana, da sredimo i očistimo kuću njegovog pokojnog dede, da nam bude vikendica. Čistila sam šupu metlom i našla novčanicu od 200 dinara u starom lišću. Pokazujem mu šta sam našla i smejem se, kupiću sladoled, oteo mi je kao da je u pitanju hiljadu evra, i rekao besno to je njegovo jer je dvorište njegovo. Zbunjeno sam ga gledala kao da ga uopšte ne poznajem, kao da to nije on. Ne razumem šta se desilo i zašto iznenadni kvrc u glavi niotkud.
271
16
24
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva