Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


#3035941
18m
Kao fitnes instruktor srećan sam da je zdravo žensko telo sa oblinama opet "u modi". Iako je smešno što nam prvo neka "moda" to mora objaviti. Nakon ere anoreksije lakše je radit sa devojkama koje konačno naglašavaju svoje ženstvene obline. Doslovno drugačije zrače. Ne bojte se jesti, nema ništa lepše od bokova i butina. Dečačko telo ostavite - dečacima.
31
14
9
share
odobravam
osuđujem

#3035513
37m
Najtužniji dan u životu mi je bio kad mi je umro pas koji je bio sa mnom 16 godina. Umro mi je neko najmiliji i najdraži, više od porodice za mene. Dio mene je otišao sa tim psićem.
87
2
4
share
odobravam
osuđujem

#3036142
55m
Počinjem da osećam zavist prema svojim prijateljima i mrzim što se tako osećam. Oduvek sam delila sreću sa njima i nikad pre nisam bila u ovakvoj situaciji ali poslednjih par meseci sam toliko tužna i ogorčena da fizički ne mogu da podnesem da slušam ljude kako mi pričaju o svojim uzbudljivim dešavanjima i kako žive živote koji meni deluju nedostižno.
72
6
6
share
odobravam
osuđujem

Dragi moji sugrađani, koji prodajete vaša polovna kola, kako da vam kažem, ako ste pročitali negde u novinama kako je ne znam koliko skočila cena polovnih automobila negde u svetu, to vam baš i ne daje za pravo da šibate cene u nebesa! Ti istakni cenu koliku hoćeš, ali ja ti ne dam 5000e za Ford Focusa 2010 godište, pa nisam lud pobogu! Idi u Nemačku pa ga tamo prodaj za 5k evra ako su tamo skočile cene!
110
2
5
share
odobravam
osuđujem

Divila sam se jednoj devojci jer je onako uspešna i lepa, sve dok je nisam videla u klubu. Na storiju lepa ko lutka, a posle se napila, zadizala haljinu, nabacivala nekim momcima. Mislim da je sa jednim otišla u toalet. Zašto to devojke sebi rade?
132
31
39
share
odobravam
osuđujem

Sestra zivi u inostranstvu i otkako se rodio nećak nismo vodile nijedan konkretan razgovor. Kad se čujemo preko video poziva, ona djetetu da telefon i ode da radi nešto drugo po kući. Mali ima 4,5 god. Volim ga najviše na svijetu, ali mi nedostaje moja sestra. Bile smo jako bliske, ali to je sad dio prošlosti.
156
6
6
share
odobravam
osuđujem

Opet sam se po 4. put razočarala u ljubav, svaki put isto, zaljubi se u neku od mojih drugarica.
137
5
19
share
odobravam
osuđujem

Saznala sam da mi svekrva namerno daje pogrešne recepte za njene kulinarske specijalitete da bih u očima svog muža ispala nesposobna.
51
170
28
share
odobravam
osuđujem

Kao jako mala sam čula prepirke majke sa ljubavnicom moga oca, čak se i njenog imena sjećam. Nedavno mi je majka priznala da je tata prevario ali ona ne zna da sam ja kao dijete sve te svađe slušala i da ih pamtim i dan danas sa 23 godine. U meni je to ostavilo dubok trag. Takođe sjećam se i raznih stvari od toga da nisu željeli žensko dijete, do toga da su me kroz osnovnu vršnjaci odbacivali i nekako uvijek kad sam tužna sjetim se tih stvari. Sa psihološkog aspekta vjerovatno imam neku traumu...
216
12
11
share
odobravam
osuđujem

Od kad živim sa curom spavam u dnevnoj sobi jer se ona cijelu noć vrti i ne mogu spavati pored nje. Ako ćemo seliti u veći stan kupujemo 2 odvojena kreveta za spavanje.
187
21
24
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva