Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


#3160975
Just now
Ne mogu više da radim puno radno vrijeme, a smanjivanje sati nije opcija. Zavidim ljudima koji ne moraju radit i imaju slobodnog vremena na pretek!!
0
0
0
share
odobravam
osuđujem

#3161444
20m
Zaboravljam stvari jer puno pijem, zaboravim priču koju sam ispričao i ispadne da sam lažov, a ja stvarno zaboravim zbog alkohola.
8
3
2
share
odobravam
osuđujem

#3161358
39m
Skoro sam postala majka i jako me napinju razgovori sa ostalim mamama u okruženju. Kad mu izujem čarapice na 30+ stepeni jao pa april je tek, pa kakve veze ima ako je napolju pakao?! Jao pa ti njemu ne nosiš ovo? Ti njemu ne stavljaš ovo? Bla bla bla.. Aman žene, manite me se!
34
2
3
share
odobravam
osuđujem

#3161377
58m
Jako me pogađa što svi misle da sam lažan profil, ne pogađa me toliko od njih koliko me pogađa od momka s kojim se muvam i koji mi se sviđa. Čak i on misli da sam lažni profil. Ja ne znam kako da dokažem da nisam lažni profil. Slala sam stotinu svojih slika i opet misle da se zezam.
5
41
6
share
odobravam
osuđujem

Imam predobro du*e i ne mogu da nosim helanke iako bih volela jer imam šira ramena i kad mnogo utegnem kukove kvare mi proporciju tela jer su mi uži kukovi od ramena.
9
54
11
share
odobravam
osuđujem

Nedostaje mi srednja škola... Ta ljepota bezbrižnost, sreća... Izlasci, druženja, smijeh, i oni sitni nestašluci. Eh... Neka veselija vremena.
56
22
5
share
odobravam
osuđujem

Odselila sam se iz Srbije kao jako mlada i živim, evo, već duže od dve decenije u stranoj zemlji. Jako me zanima zašto u Srbiji uglavnom uvek voze muškarci, dok su žene na suvozačevom sedištu? Pogotovo ako su neke duže destinacije u pitanju - gotovo uvek je kompletno prevezu muškarci. Nemojte samo molim vas da se javljate u pojedinacnim komentarima, i pričate kako kod vas nije tako i da vi vozite isto koliko i vaši muževi - znam da se radi o pojedinačnim slučajevima, zato što sam tokom godina čula i videla toliko stotina primera o kojima govorim, da su drugačija iskustva u domenu statističke greške. Takođe: zašto nijedna žena u Srbiji ne ume sama da proveri nivo ulja ili pritisak u gumama pre nekog dužeg puta? Znam da su ovo potpuno nebitne stvari, ali me dugo vremena zanima o čemu se ovde zapravo radi.
24
75
38
share
odobravam
osuđujem

Ne želim da budem više ni s kim osim sa njim a napravio je toliko grešaka da ako mu pređem preko toga, pogazit ću samu sebe.
42
28
7
share
odobravam
osuđujem

Od Oktobra do danas svaki mogući kolokvijum sam pala, i 1 ispit. Ne znam gde grešim i šta da radim.
39
9
9
share
odobravam
osuđujem

Mojim prijateljima nije jasno zašto "stvaram sebi pritisak i nervozu", proveravanjem muškaracs. E pa ja sam srećna što sam se rešila nekoga ko se dopisivao i viđao sa drugima i ne želim da zatvaram oči niti da me neko pravi budalom. Ne govorim o gušenju partnera koji je veran, nego o testiranju onoga u kog imam sumnju. Ako mi neko bude ulivao sigurnost, apsolutno ga neću ispitivati i gušiti, ali ako smatram da nije veran naravno da ću ga proveriti. Uopšte ne razumem kako neki ljudi žive u fazonu "bolje je da ne znam, uvek ćeš nešto da nađeš".
77
11
13
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva