Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2989222
08 Apr 21
Osećam se kao propalitet. Imam 25 godina, studiram još uvek ali kraja tom studiranju ne vidim. Godinama tapkam u mesto. Odavno sam shvatila da to nije ono što mene zanima, da nemam ni volje, a ni želje da se bavim time, ali sam mislila da ću uspeti sebe da nateram da završim fakultet i onda se okrenem nečemu kreativnom, nečemu što je oduvek išlo uz mene. Ne znam ni šta je to što bih volela konkretno da radim, ali znam da bih dala sve od sebe da budem dobra u tome. Volela bih da to bude posao u kome imam određenu dozu slobode i da iskažem sebe na neki način jer ne bežim od rada i posla. Dete sam sa sela i od malena sam upoznata sa obavezama, težim i lakšim fizičkim poslovima i nisam lenja, ali kada me nešto ne zanima i kada ne volim ne umem da odrađujem to na silu. Stalno se vraćam unazad i razmišljam o toj pogrešnoj odluci koju sam donela prilikom odabira ovog fakulteta jer mi se tada činio pametnijom odlukom od one koju sam želela da donesem vodeći se srcem. Kakva greška... 
293
45
15
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#157

Nekad u autobusu uporedjujem velicinu glave sa drugim ljudima!o.0

odobravam 759   •   osudujem 1526   •   komentari 30
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 579148   •   osuđujem 13390   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5435   •   osuđujem 1805   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3152081

Samo želim da moja Mama ozdravi.

odobravam 1561   •   osuđujem 9   •   komentari 0
Detaljnije