Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2991968
20 Apr 21
Rodio sam se na selu i živio do mojih 18 god, onda sam odlučio da trebam i mogu nešto promeniti u svom životu i ne mučiti se, tako da dobio sam vizu za u Amerike i otišao kod od strica sestre da živim i radim, svega je bilo, napokon sam postao sretan, onda sam naišao na probleme oko papira i trebalo je da se vratim nazad a iz dna duše sam mrzio vraćati se na balkan i napustiti ovaj sretan život i svu ljepotu ovdije. Sestra od strica jer je rođena ovdije a ne na balkanu i nitko nije ni znao da smo baš neka rodbina, tako da nismo imali problema oko toga i predložila mi je da se oženim sa njom jer ću tako za kratko dobit američki pasoš i biću građanin ove zemlje pa nikada i neću morati da se vratim, a posle toga da bi se razveli jer i onako neće nikad ništa oko nas imati osim ljubav kao prema brata i sestri. To smo i uradili i cela porodica se odrekla nas bez da hoće da saslušaju i da znaju istinu, sad imam svega i ničeg.
938
154
46
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#361

žensko sam i masturbiram

odobravam 3671   •   osudujem 690   •   komentari 206
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 577371   •   osuđujem 10829   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5328   •   osuđujem 1769   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3012871

Otac mog sina me ostavio kad sam bila trudna. Prethodno mi je pokupio sav novac i više se nije javio. Ali karma je čudo, evo sad ja uživam sa sinom na moru a on radi na građevini da plati svoje dugove...(više)

odobravam 1384   •   osuđujem 63   •   komentari 0
Detaljnije