Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2992305
20 Apr 21
Radim u banci i došao lik i pita kako da mu račun bude u mirovanju. I ja sve lepo pogledam, preračunam i kažem mu da mora da mu ostane 500 dinara da bi se podmirio račun za taj mesec a da naredni neće više skidati ako ne dira ništa. I on došao popodne kod koleginice i podigao taj novac. Ja sam opet ušla u račun sutradan jer je bio 1. u mesecu da proverim da li je sve ok i da li sam dobro izračunala kamatu za minus koji je koristio. Tu sam videla da je podigao novac prethodnog dana i ako sam mu rekla da treba da mu ostane na računu. Posle par meseci došao u banku i račun mu bio u minusu za održavanja i plus kamate na taj minus a on počeo da viče na koleginicu kako je on bio u banci i rečeno mu je da mu neće više ništa skidati sa računa. I ja ga vidim i priđem i sve ga lepo podsetim šta sam mu rekla a šta je on uradio i da nema prava da se sad žali da smo mu mi krive. Eto a da se nisam bavila njime ili da se nisam tu zatekla ubedio bi nas da smo mi pogrešile i da ga banka potkrada.
1492
42
30
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#361

žensko sam i masturbiram

odobravam 3671   •   osudujem 690   •   komentari 206
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 577371   •   osuđujem 10829   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5328   •   osuđujem 1769   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3012871

Otac mog sina me ostavio kad sam bila trudna. Prethodno mi je pokupio sav novac i više se nije javio. Ali karma je čudo, evo sad ja uživam sa sinom na moru a on radi na građevini da plati svoje dugove...(više)

odobravam 1384   •   osuđujem 63   •   komentari 0
Detaljnije