Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2992658
22 Apr 21
Treba mi savjet. Momak i ja izlazimo pola godine i razgovarala sam sa njim o njegovim planovima. Živi sa majkom i plan mu je da kupe veći stan i da tu živi sa porodicom. Ja živim sama u svom stanu, i moj je plan da živim sama sa partnerom kada za to dođe vrijeme. I sad ja ne znam da li je još rano da ja njemu kažem da ja nikada ne bih živjela sa svekrvom, jer nismo počeli da planiramo ‘zajednički’ život. Zaista ne želim maminog sina pored sebe i da mi se neko čitav život meša u brak. Nisam ženu upoznala, ali i da je najdivnija na svetu, prosto želim našu privatnost i slobodu. Mislim da je fer sa moje strane da mu to saopštim, pa ako želi, bolje sada da ode nego kada ga potpuno zavolim. Biće samo teže otići. Sasvim je u redu ako on ne želi brak sa mnom( a vjerujem da me vidi veoma ozbiljno), ide život dalje, ali makar da se odmah zna i da mogu da prilagodim svoje poteze ka daljoj budućnosti. 
5092
158
143
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5315   •   osudujem 1766   •   komentari 77
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 577085   •   osuđujem 10483   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5315   •   osuđujem 1766   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2997816

Tata izdrži. Volim te.

odobravam 1207   •   osuđujem 24   •   komentari 0
Detaljnije