Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2995708
05 May 21
Počeo sam raditi jedan posao za nekadašnjeg starog poslodavca. Nekako od prvih dana sam savetovao svoje kolege kako šta treba da se uradi jer nisu bili iskusni u poslu. Ispostavilo se da radim za najmanje para od svih ljudi pa sam pitao šefa da li mogu da očekujem nešto više. Rekao mi je trudi se i zaslužićeš. Tri meseca sam radio tako. Vodio sam poslove, posao je napredovao. Kad sam ga ponovo pitao rekao mi je da se ne trudim dovoljni. To me je uvredilo i pitao sam ga koliko je otkazni rok kod njega. Za sebe pitaš? Pa za tebe je dva sata. Ok, onda za dva sata ne radim više! Iznenadio se ali ostao sabran. Kada je video da se kupim i odlazim kući nije ništa rekao ali me je nakon par dana zvao da se vratim. 
1575
70
23
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#224

Jednom sam se, kad su neki likovi krenuli da me biju, sakrio u WC, a kad su hteli da provale vrata od WCa rekao sam im da se sazale jer imam proliv.

odobravam 13647   •   osudujem 376   •   komentari 38
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 577205   •   osuđujem 10626   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5320   •   osuđujem 1768   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3003613

Danas me je ispred pekare zaustavio prosjak i traži nešto siće da kupi hljeb. Bio sam u žurbi i dajem mu svu siću iz novčanika, nije mnogo možda oko 2 marke i nastavljam dalje. Sve to je po mojoj proc...(više)

odobravam 1177   •   osuđujem 26   •   komentari 0
Detaljnije