Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2997274
10 May 21
38 godina mi je, ostvaren sam muškarac u svakom smislu ali nažalost solo igrač oduvek. Nije da nisam imao cura, bila je tu ozbiljna veza od nekoliko godina u ranim 20tim nakon čijeg kraja i prevare sam ostao nekako oštećen. Više nije bilo veza, po neka kombinacija i karijera/poso. Sve do pre nekih godinu dana, kada sam na poslu upoznao novu koleginicu, cura ima 25, taze svršena ekonomistkinja, sef sam joj. Odmah je pokazala interesovanja i bili smo u kombinaciji (sumnjao sam u iskrenost njenih namera). Međutim od danas je prešla u novu firmu i malopre mi stiže poruka “mogu li sad konačno biti tvoja devojka?” Priznajem pod kožu mi je ušla, da traži zvezde, skinuo bi ih ali se bojim da opet volim, uzvratio sam porukom “da je tako posmatram već duže vreme”. Nadam se da ne grešim i da neću biti prevaren opet.
4057
211
115
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#224

Jednom sam se, kad su neki likovi krenuli da me biju, sakrio u WC, a kad su hteli da provale vrata od WCa rekao sam im da se sazale jer imam proliv.

odobravam 13647   •   osudujem 376   •   komentari 38
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 577212   •   osuđujem 10634   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5320   •   osuđujem 1768   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3003818

Svi govore kako je moj otac bio divan čovjek jer ga niko nije poznavao istinski. On je čovjek koji mi je na oči udavio ljubimca zeca jer sam dobila trojku iz matematike. On je čovjek koji me izbacio i...(više)

odobravam 1639   •   osuđujem 72   •   komentari 0
Detaljnije