Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentara



Daj svoje mišljenje.

#2997694
14 May 21
Da se nadovežem samo na onog gospodina sto bi da odlučuje pri abortusu u smislu da ako on ne želi dete, žena treba abortirati, e pa nismo svi isti, ja sam svoje dete bukvalno kupio. Ružno zvuci ali tako je, neplanirano je zatrudnela, obzirom da smo oboje u ozbiljnijim godinama ja sam bio presrećan zbog toga, a ona ni da čuje. Učinio sam sve da do toga ne dođe, na kraju lepo ponudio novac i pošteno prihvatila i dala mi i sva roditeljska prava deo svojih ne ispunjava ionako, “važnija je karijera”. Ne kajem se, mali ima već 3 godine, na neki način preko njega sam upoznao i ljubav svog života, šetajući ga primetila nas je jedna cura, zapričali se, izašli, ispričao sam neobavezno svoju priču i njoj. Kaže da sam je tog dana kupio za ceo život i sad čekamo novog malca. Iskreno život piše romane i nisu svi muškarci re**di kao on. Eto toliko :)
4307
140
85
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#255

Posvadjala sam se sa cimerkom i sad rolnu toalet papira nosim u sobu jer ne želim da je i ona koristi.

odobravam 4690   •   osudujem 542   •   komentari 28
Detaljnije




Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 579213   •   osuđujem 13497   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5440   •   osuđujem 1808   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3159825

Otac me nikad nije podržao u ničemu.. Cijeli život me je pokušavao pretvoriti u budalu koju će svi gaziti, a ja ću šutjeti i biti dobra. Na starom poslu sam trpjela sr*nja, mobing i šta sve ne i odluč...(više)

odobravam 1181   •   osuđujem 40   •   komentari 0
Detaljnije