Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#3001181
01 Jun 21
Nikad se nisam pokajala što nisam imala decu. U martu sam napunila 51 godinu. Ovo sam odlučila napisati jer vidim da ima mnogo omladine koji nisu sigurni da li žele da osnuju porodicu i na kraju urade to zbog pritiska okoline. Samo treba pronaći nekoga ko ih takođe ne želi i vaša porodica je potpuna. Ni moj muž ih nikada nije želio, to nas je zbližilo odmah. Ako se nikako ne osećate kao da možete biti roditelj ne trebate imati decu. Bolje je ne praviti ih čisto reda radi, nisu to igračke ni ljubimci nego ljudi o kojima treba brinuti do kraja vašeg života. Ne slušajte šta vam drugi pričaju, vi najbolje znate sebe. Takođe ne treba zavlačiti partnere ako u dubini duše osećate da nikada nećete hteti decu. Isto tako ako vam partner kaže da ne želi decu a vi ostanete sa njim, nema svrhe posle da se ljutite što osoba nije promenila mišljenje. 
4650
269
160
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#224

Jednom sam se, kad su neki likovi krenuli da me biju, sakrio u WC, a kad su hteli da provale vrata od WCa rekao sam im da se sazale jer imam proliv.

odobravam 13647   •   osudujem 376   •   komentari 38
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 577205   •   osuđujem 10626   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5320   •   osuđujem 1768   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3003613

Danas me je ispred pekare zaustavio prosjak i traži nešto siće da kupi hljeb. Bio sam u žurbi i dajem mu svu siću iz novčanika, nije mnogo možda oko 2 marke i nastavljam dalje. Sve to je po mojoj proc...(više)

odobravam 1177   •   osuđujem 26   •   komentari 0
Detaljnije