Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#3001924
04 Jun 21
Kad sam se razboljela od autoimune bolesti, a ona donijela još par drugih bolesti sa sobom, slušala sam mnogo videa podrške, jer u našoj državi ne postoje grupe podrške kao što gledamo na filmovima. Jedna rečenica je na mene ostavila velik dojam, a to je da svaka osoba kad tad kaže da je bolest dobra stvar koja im se desila. Mislila sam da nikad neću shvatiti na šta misle. Shvatiš ko te okružuje, kad se prijatelji počnu razilaziti jer ne žele razumjeti kako se osjećaš. Shvatiš kakva ti je porodica, jer uvijek neko misli da se prenemažeš i pretvaraš da ti je loše. Shvatiš da je skoro sve nebitno, svaki stres, sitnice preuveličavamo. Ojačaš i sazriješ. Ne gubiš vrijeme na loše veze i loše odnose, jer cijeniš sebe. Počneš se stavljati na prvo mjesto. Zavoliš sam sebe i samoću. Uvijek bih ostala naivno dijete koje sebe stavlja na zadnje mjesto i osoba koja pati jer je iskorištavaju, da mi se ovo sr*nje nije desilo u životu. Voljela bih znati kako je vas promijenilo, jer znam da nas ima jako puno.
3312
76
75
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#224

Jednom sam se, kad su neki likovi krenuli da me biju, sakrio u WC, a kad su hteli da provale vrata od WCa rekao sam im da se sazale jer imam proliv.

odobravam 13647   •   osudujem 376   •   komentari 38
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 577205   •   osuđujem 10626   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5320   •   osuđujem 1768   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3003613

Danas me je ispred pekare zaustavio prosjak i traži nešto siće da kupi hljeb. Bio sam u žurbi i dajem mu svu siću iz novčanika, nije mnogo možda oko 2 marke i nastavljam dalje. Sve to je po mojoj proc...(više)

odobravam 1177   •   osuđujem 26   •   komentari 0
Detaljnije