Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#3003559
11 Jun 21
Koleginica me optužila na poslu za svoje greške i dobila sam otkaz jer je sve tako namjestila da ne mogu da dokažem da nije tako. Ozbiljne stvari su u pitanju. Kada sam došla da popričam sa šefom ona se ugurala u kancelariju isto i nije htjela da izađe, sve me prekidala i nadvikivala se sa mnom da ne bih mogla da dođem do riječi. Kada sam se od frustracije rasplakala ona je rekla šefu: "Evo vidite, sad plače jer zna da je lažov i da joj ne vjerujemo". Od toga je prošlo 6 godina. I dalje se živa pojedem kada se svega toga sjetim i kako sam bila nemoćna. Voljela bih da sam se koleginici osvetila na neki način. Čula sam da ona sada ima visoku poziciju u toj firmi i duplo veću platu. Izgleda da karma ne postoji.
789
44
34
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#224

Jednom sam se, kad su neki likovi krenuli da me biju, sakrio u WC, a kad su hteli da provale vrata od WCa rekao sam im da se sazale jer imam proliv.

odobravam 13647   •   osudujem 376   •   komentari 38
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 577205   •   osuđujem 10626   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5320   •   osuđujem 1768   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3003613

Danas me je ispred pekare zaustavio prosjak i traži nešto siće da kupi hljeb. Bio sam u žurbi i dajem mu svu siću iz novčanika, nije mnogo možda oko 2 marke i nastavljam dalje. Sve to je po mojoj proc...(više)

odobravam 1177   •   osuđujem 26   •   komentari 0
Detaljnije