Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#3005345
22 Jun 21
Kao dete sam bila vrlo povučena i stidljiva, plašila se hoće li neko reći nešto ružno o meni ili nekom mom postupku i da bi me to moglo slomiti. Uskoro ću imati 21 godinu i stvari su samo postale gore. Plašim se opustiti se sa ljudima i porodicom i nikada ne iskazujem svoje mišljenje. Imam iracionalan strah kada sam na javnom mestu, u prodavnici, pratim svaki pokret i svaki zvuk i može li mi nešto ili neko nauditi. Svojim ćutanjem i bežanjem vidim da povređujem ljude oko sebe i ne znam kako da im to opišem jer ni sama ne znam od čega je. Stalno mi pričaju da izgledam kao da sam u nekom grču i to i jeste istina. Nervozna sam u prisustvu drugih i ne znam kako da se opustim, iako žarko to želim. 
1567
78
84
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5341   •   osudujem 1777   •   komentari 77
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 577697   •   osuđujem 11404   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5341   •   osuđujem 1777   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3035741

Kada će ljudi shvatiti da veza u kojoj jedna osoba nosi ceo emocionalni teret i rad, rađa i odgaja decu, čisti, kuva, brine o enterijeru, organizuje druženja, oblači porodicu i uz sve to radi i plaća ...(više)

odobravam 1115   •   osuđujem 46   •   komentari 0
Detaljnije