Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#3011079
19 Jul 21
Znate onu ljubav koju vam svi opisuju i žele da nađete. Ja sam je našla pre 3 godine. Zaljubila se kad sam mislila da to nije moguće ni u snu. Voleli smo se ludo, planirali venčanje, pričali o deci i imenima. On poželi motor kupiti. Godinu dana nakon toga se završava moj san a i veselje sa pozivom da je imao nezgodu sa motorom. Prosle su dve godine a ja i dalje gledam u jastuk zamišljajuči njega nasmejanog. Samo želim da ga zagrlim, da je živ i zdrav ali život uči da sve može u trenu nestati. Kad pričam sa ljudima koji to ne znaju i pitaju me zašto sam u ovim godinama još uvek sama srce mi se još više slama jer znam da se on nikad više neće vratiti, a kako da nastavim dalje ne znam.
4111
85
64
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#361

žensko sam i masturbiram

odobravam 3671   •   osudujem 690   •   komentari 206
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 577371   •   osuđujem 10829   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5328   •   osuđujem 1769   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3012871

Otac mog sina me ostavio kad sam bila trudna. Prethodno mi je pokupio sav novac i više se nije javio. Ali karma je čudo, evo sad ja uživam sa sinom na moru a on radi na građevini da plati svoje dugove...(više)

odobravam 1384   •   osuđujem 63   •   komentari 0
Detaljnije