Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#3011830
21 Jul 21
Odrasla sam bez majke. Pored mene, jedina druga ženska osoba u kući je bila baba. Uvek je jasno pokazivala da više voli mog brata. Njemu bi krišom davala novac, a meni bi uvek govorila da nema, njemu bi kupovala slatkiše i govorila mu je kako sam ja već svoje uzela i pojela, da on ne bi mislio da samo on dobija... On je u jednom trenutku to shvatio i svaki put kad bi mu baba donela nešto, on bi prvo doneo meni, pa ako ja ne želim, pojeo bi on. Nakon par meseci, baba je to videla i počela je da mu kupuje hranu koju ja ne jedem, da ne bi mogao da deli sa mnom. Sad se ta ista baba ljuti na mene što ne želim da pričam sa njom, što ne provodim vreme sa njom, što bežim od nje, ne podnosim je u svojoj blizini. Izvini baba, al svakome po zasluzi.
3714
52
52
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#245

Radim u hotelu na recepciji, i stalno kada mi prostitutke daju dokument, trazim ih na faceu, i dodajem.

odobravam 8624   •   osudujem 4040   •   komentari 32
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 577506   •   osuđujem 11082   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5335   •   osuđujem 1773   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3022901

Odlučila sam da dečko i ja potpišemo predbračni jer sam imala puno novaca na računu i jer smo živjeli u stanu koji sam ja kupila. Plus u budućnosti bih trebala sa sestrama podjeliti firmu od oca pa da...(više)

odobravam 318   •   osuđujem 2331   •   komentari 0
Detaljnije