Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#3011970
22 Jul 21
Moj momak je totalno neambiciozan i to je počelo mnogo da me nervira. Njegovi roditelji ceo život rade u istoj firmi za istu platu sa srednjom školom, a pored toga imaju neko manje poljoprivredno gazdinstvo pa zbog toga žive malo bolje nego što bi živeli sa svojim platama. To gazdinstvo ima veliki potencijal, više puta sam predlagala da se to proširi, otvori firma, proizvodi plasiraju na tržište, uloži u marketing, da spojimo moje znanje sa fakulteta i zajedno to poguramo. Zarada bi bila najmanje pet puta veća za sve nas. Međutim, njima je to bezveze, zašto bi se cimali, ko će otvarati firmu i voditi računa o tome, veliki je ulog novca... Moj momak ide njihovim stopama, odustao je od fakulteta, isto radi neki osrednji posao posle kojeg prespava celo popodne i nije sposoban ni za šta više od toga. Sve je to počelo da mi se gadi, želim ravnopravnog partnera a ne lenštinu koju ću morati ja da izdržavam.
1465
371
79
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#361

žensko sam i masturbiram

odobravam 3671   •   osudujem 690   •   komentari 206
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 577371   •   osuđujem 10829   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5328   •   osuđujem 1769   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3012871

Otac mog sina me ostavio kad sam bila trudna. Prethodno mi je pokupio sav novac i više se nije javio. Ali karma je čudo, evo sad ja uživam sa sinom na moru a on radi na građevini da plati svoje dugove...(više)

odobravam 1384   •   osuđujem 63   •   komentari 0
Detaljnije