Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#3021280
05 Sep 21
Radim u većinskom ženskom kolektivu. Zbog "savjeta" da vježbam komunikaciju sa ženama koje mi se ne dopadaju i gajim prijateljstvo i drugarstvo, a ne samo da gledam ženu kad ju želim za vezu, sad imam 4 djevojke u firmi koje su mi se natovarile na leđa i nadaju se nečemu. Toliko su očite da pola firme komentira. Nikad nasamo s njima, nikad van posla, nikad se dopisivao. Samo sam prijateljski raspoložen na poslu, svima pomognem, nasmiješim se, dam totalno neseksualni kompliment, ne obraćam im se dvosmisleno. A ona koja mi se sviđa me ne ferma 2%, jer pored nje ispadam i dalje mutav i završim samo tako u frendzoni. Dapače, pala je na kolegu koji se prema njoj ponašao kako se obojica ponašamo prema svima ostalima. Spavao je s njom jednom, a ona sad kuka meni. Nije do nedostatka samopouzdanja niti neiskustva sa ženama, "mutav" sam kad mi se neka stvarno sviđa i mozak mi blokira.
1676
132
40
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5341   •   osudujem 1777   •   komentari 77
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 577697   •   osuđujem 11404   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5341   •   osuđujem 1777   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3035741

Kada će ljudi shvatiti da veza u kojoj jedna osoba nosi ceo emocionalni teret i rad, rađa i odgaja decu, čisti, kuva, brine o enterijeru, organizuje druženja, oblači porodicu i uz sve to radi i plaća ...(više)

odobravam 1115   •   osuđujem 46   •   komentari 0
Detaljnije