Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#3022753
16 Sep 21
Toliko snova, ideja za "kad odrastem ja ću...", toliko želja, toliko svega, a ništa od toga nisam postigla za svojih 26 godina. Zapravo o kakvim uspesima uopšte govorim, ja sada nisam u stanju da odem u jedan grad na severu zemlje koji toliko dugo želim da posetim i sve to jer se bojim. Čega? Ne znam. Kao da treba da otputujem na drugi kontinent, a ne da putujem svega tri sata autobusom do tamo gde toliko želim. Uvek imam izgovore, te nemam sa kim, te nemam auto, te morala bih autobusom, te šta da radim tamo sama celi dan ili dva dana, a jedina istina je da se bojim. Ogromna želja i ogroman strah, za sve. Strah uvek nadvlada želju i na kraju ne učinim ništa. Tako nekako i živim, traćim dane u strahu. Zahvalna na životu, a ne živim ga. Čudan osećaj.
494
36
24
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#280

Nekad otkucam kartu u GSPu i kad se vozim samo jednu stanicu... Jace je od mene.

odobravam 516   •   osudujem 629   •   komentari 22
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 577616   •   osuđujem 11272   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5340   •   osuđujem 1775   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3029534

Kad sam pitala sestru kako zna da joj se jedan dečko sviđa, rekla je ,,Postajem srećnija svaki put kad ga vidim da čeka autobus'' :)

odobravam 1190   •   osuđujem 63   •   komentari 0
Detaljnije