Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#3022846
14 Sep 21
Od svoje 7. godine uvek sam imala mnoštvo vannastavnih aktivnosti, sve petice u školi, nagrade sa republičkih takmičenja, učesnik svakog programa, priredbe itd. U svakom trenutku imala bih u proseku 5 vannastavnih aktivnosti. Leti se vežba klavir, ide na treninge skoro svaki dan itd. Sećam se da mi je sa 11 godina bila privilegija da ponekad kažem sebi:"e danas nećeš raditi baš ništa!" umesto da mi bezbrižnost predstavlja većinu dana. Bila sam prirodno radoznala i moji roditelji su tu moju radoznalost hteli da zadovolje, te su me tako puštali da se zatrpavam aktivnostima. Sada u 22. ja sam toliko umorna, bezvoljna. Ne znam ni hoću li budžet uspeti da uhvatim za 4. godinu studija. Mislim da ću da ohrabrujem dosadu kod svoje dece jednog dana, da imaju dane kada ne moraju ništa i da ne trče s treninga na probu, s probe u muzičku, iz muzičke na neku pripremu za takmičenje i da im ne bude normalno da spavaju 4 sata noću sa 14 godina. Jer iz mene je elan ispario potpuno.
2183
118
61
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#165

Kad god cuvam bebu sam kuci, pojedem joj dorucak. Ionako place stalno, a kome ce da se zali?

odobravam 1735   •   osudujem 9190   •   komentari 65
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 577604   •   osuđujem 11254   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5340   •   osuđujem 1775   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3028909

Prestala sam mužu da zvocam, više me ništa ne boli. Kada izađe, ne zanima me gde je, legnem da spavam. Kada baci čarape gde stigne više se ne nerviram, uzmem i odnesen da se peru. Da mi je neko rekao ...(više)

odobravam 1018   •   osuđujem 74   •   komentari 0
Detaljnije