Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentara



Daj svoje mišljenje.

#3026424
04 Oct 21
Morao sam u subotu do kancelarije da predam neke izveštaje i zadržim se par sati jer nam je došao gust period. Napolju tmurno, mokro i baš sam mislio da će mi biti bezvezan ceo dan. Vraćam se oko dva popodne kući, otključavam stan i zatičem ženu kako svira klavir i peva, petogodišnja ćerka joj sedi u krilu, okrenuta ka njoj, drži joj se ručicama oko vrata i pevuši uz nju, a trogodišnji sin sedi na podu i pomno ih posmatra smejući se. Gledao sam ih tako nekoliko minuta, nisu ni primetili da sam ušao, a posle je naravno usledila tura maženja i golicanja - kako dolikuje. Bože, koliko njih troje meni mogu da poprave dan. Ma, popravljaju mi ceo život! Samo da su mi živi i zdravi, zbog njih ću i nedeljom na posao ako treba.
7345
143
43
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#145

Danas su se roditelji drali na mene jer sam dosla kuci posle 1 ujutru sa rodjendana. Imam 30 godina. :-/

odobravam 797   •   osudujem 1716   •   komentari 66
Detaljnije




Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 577717   •   osuđujem 11443   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5343   •   osuđujem 1777   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3037184

Izlazila sam sa jednim momkom, međutim ja sam mu skrenula pažnju da ne želim vezu, već samo da se družimo. On je to tada prihvatio. Kada smo u izlasku sreli neke njegove poznanike on me predstavio kao...(više)

odobravam 1361   •   osuđujem 149   •   komentari 0
Detaljnije