Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#3026681
06 Oct 21
Sanjala sam da postanem ljekar u svojoj zemlji, da liječim svoj narod ali… ne mogu više nepravde! Profesori ne žele da nam pokažu ništa više od onoga što piše u knjizi, ne pojavljuju se na vježbama, ne daju dobra objašnjenja. Ispit je puko učenje napamet, zaokruživanje očitih odgovora. A onda se isti odgovor nekome prizna, a nekome ne. Namještanja ispita ima od samog početka, ni ne trude se da kriju. Propišaš krv da nešto položiš, a sin doktora odgovara ispit u ćošku sale da ga niko ne čuje. I naravno, položi. Ja ni praksu ni volontiranje kao student nisam mogla da nađem. O poslu da ne pričam. Kažu da nedostaje mnogo ljekara, a onda te hladno odbiju ili te prime na 3 mjeseca i ne produže ugovor. A ako te i prime uslovi na poslu su užasni. Male plate, loši međuljudski odnosi, radije bi crkli nego ti nešto pokazali. Žao mi je što nisam ranije počela učiti njemački ali nikad nije kasno.
2106
87
49
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#309

Ušla sam u seksi šop na Zelenjaku - i bilo mi je lepše nego u Zari!

odobravam 1219   •   osudujem 65   •   komentari 19
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 577593   •   osuđujem 11235   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5340   •   osuđujem 1775   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3028348

Moj bivši se uvek plašio da mi kaže ako mu se nešto od moje hrane nije dopalo i uvek je na silu jeo da me ne bi uvredio, ali se zato nije plašio da me vara na svakom koraku..

odobravam 1053   •   osuđujem 54   •   komentari 0
Detaljnije