Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#3026876
08 Oct 21
Osuđena sam za vožnju u teško alkoholisanom stanju, i kaznu veću nego osoba koja je ubila dete. Prvi prekršaj. Nisam oštetila ništa osim svog automobila i zida (minimalno, češanje je bilo ne direktan udar). Niko nije povređen. Doslovno su se podsmevali, napisali su da sam odbila alko-test (loše sam duvala jer sam plakala, i prvi put radila to), nisu mi rekli to već da potpišem izjavu koju su napisali navodno o mestu nesreće, priveli, iz pritvora suđenje odmah bez mogućnosti da zovem advokata niti bilo koga. Kad sam shvatila o čemu je reč sa alko-testom (1 sat nakon "odbijanja") i zatražila krvnu proveru rekli su da ne može. Drago mi je što sam student prava, sada imam veću motivaciju nego ikada. Ako Bog da, biću branilac. Ne želim da bilo ko strada zbog neznanja o stvarnoj funkciji "države", straha od "čuvara reda", nedostatka bogatog/uticajnog oca, prijatelja i sl. Zakon priznajem ako važi za sve, a pošto ne važi, potrudiću se da nađem rupe za one koji to ne mogu.
2707
782
140
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#309

Ušla sam u seksi šop na Zelenjaku - i bilo mi je lepše nego u Zari!

odobravam 1219   •   osudujem 65   •   komentari 19
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 577593   •   osuđujem 11235   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5340   •   osuđujem 1775   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3028348

Moj bivši se uvek plašio da mi kaže ako mu se nešto od moje hrane nije dopalo i uvek je na silu jeo da me ne bi uvredio, ali se zato nije plašio da me vara na svakom koraku..

odobravam 1053   •   osuđujem 54   •   komentari 0
Detaljnije