Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentara



Daj svoje mišljenje.

#3027013
08 Oct 21
Prijateljica sa kojom sam bio jako dobar u srednjoj posle iste ode preko, nismo se čuli 2 godine minimum. Stiže mi poruka na fejsu i na moje iznenađenje od nje, moram priznati obradovao sam se kao malo dete, počnemo mi tu dopisivanje i dogovorimo se da se nađemo. Seli mi na kafu, pijemo polako i pričamo kad eto neke njene treće drugarice, ja se pozdravim lepo i pretpostavljam da će popričati njih dve malo. Devojka sama sela, krenule da pričaju i tako reč po reč razvukli priču, ne bi mi smetalo da su popričali 5-6 minuta ali ovo je bio čist bezobrazluk. Vidim ja da sam tu isključen iz priče kao i da ne sedim tu, ostavim ja pare za to što smo pili na stolu da se ne vidi i kažem joj da idem do WC na minut. Nisam se vratio, jesmo popričali posle i izvinjavala se ali mi je pala u očima, po meni nekulturno i ružno ponašanje pogotovo prema osobi sa kojom si dobar i koju poznaješ dugo.
2950
251
33
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#93

Inače kad piškim gađam zidove šolje, ali ne danas. Danas mi je rođendan i piškim u centar! Nek žubori potočić.

odobravam 12095   •   osudujem 616   •   komentari 45
Detaljnije




Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 579191   •   osuđujem 13471   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5440   •   osuđujem 1806   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3157437

Da li se iko od ovih što praktikuje "kombinacije" jednog dana pogleda u ogledalo i srami sam sebe? Sveli ste vođenje ljubavi na prosti životinjski nagon koji treba zadovoljiti. Nikada ne bih bio sa de...(više)

odobravam 540   •   osuđujem 752   •   komentari 0
Detaljnije