Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#3027559
10 Oct 21
Brat je često bio strog prema meni. Kontrolisao me je, mnoge stvari mi je branio, ali me je i od svih ljudi štitio i niko nije smeo da me dira od njega. Nije mi branio da imam momka, ali ne bih smela da radim mnoge stvari koje su radile neke devojke (da pijem, da se provokativno oblačim i još neke stvari). Kad se odselio iz kuće, i dalje je ostao veliki autoritet. A onda sam upoznala momka koji je 10. godina stariji. Momka sa sela, i iako su njegovi i on solidno živeli moji roditelji nisu podržali tu vezu. Najviše sam se plašila bratove reakcije, ali smo se svi šokirali kad je on podržao tu vezu. Kad sam završila fakultet, verila sam se (u međuvremenu su svi prihvatili tu vezu), a onda se i udala. Na venčanju sam mu se zahvalila jer me je podržao. Zagrlio me je i rekao: " Ljepotice moja, on je mnogo dobar čovek. I dobar je prema tebi, a to mi je najvažnije. Znam da sam nekad strog, ali to je za tvoje dobro. Ako ne budeš srećna, kod mene uvek možeš da se vratiš, meni je tvoja sreća najvažnija."
5201
1247
206
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#309

Ušla sam u seksi šop na Zelenjaku - i bilo mi je lepše nego u Zari!

odobravam 1219   •   osudujem 65   •   komentari 19
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 577593   •   osuđujem 11235   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5340   •   osuđujem 1775   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3028348

Moj bivši se uvek plašio da mi kaže ako mu se nešto od moje hrane nije dopalo i uvek je na silu jeo da me ne bi uvredio, ali se zato nije plašio da me vara na svakom koraku..

odobravam 1053   •   osuđujem 54   •   komentari 0
Detaljnije