Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#3027881
14 Oct 21
Nemojte se družiti sa ljudima koji vam prosto ne prijaju! Čitave četiri godine srednje škole sam provela s drugaricom, koja mi se tada činila kao zaista dobar prijatelj i neko s kim sam zamišljala dalje prijateljstvo bez obzira na to što nam se putevi razilaze. To je potrajalo, čule smo se oko pola godine nakon završene srednje škole, međutim, svaki razgovor se svodio na njene "probleme". Bez da budem bezobrazna, to su bile banalne stvari, ali, ne bi mi smetalo, jer je svakome svoja muka najkrupnija, ali apsolutmo nije ni pomišljala da obrati pažnju na ono o čemu bih ja pričala. Obustavila je svaki kontakt, udaljavala se i nisam želela da je sputavam u tome jer se prosto činilo kao da nije više zainteresovana za prijateljstvo, a zbog njenog ponašanja nisam bila više ni ja. Na kraju ja ispadoh glavni krivac za sve, zamerila je čak što sam vreme posvetila npr. učenju, a ne njoj, odvajala me je od bliskih ljudi i ispala neviđeno posesivno biće. Laške mi je i lepše bez nje!
477
21
15
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#309

Ušla sam u seksi šop na Zelenjaku - i bilo mi je lepše nego u Zari!

odobravam 1219   •   osudujem 65   •   komentari 19
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 577593   •   osuđujem 11235   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5340   •   osuđujem 1775   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3028348

Moj bivši se uvek plašio da mi kaže ako mu se nešto od moje hrane nije dopalo i uvek je na silu jeo da me ne bi uvredio, ali se zato nije plašio da me vara na svakom koraku..

odobravam 1053   •   osuđujem 54   •   komentari 0
Detaljnije