Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentara



Daj svoje mišljenje.

#3027949
14 Oct 21
Imam 21 godinu, imam kvalitetne ljude u svom životu, odnosno - imam prave prijatelje. Ne mogu se žaliti na njihov odnos prema meni, ali mi je žao što nitko od njih nije za noćne izlaske. Izađemo mi na kavu u grad, bude nam zabavno.. ali ja bih se voljela malo i izludirati u svojoj mladosti, ići tamo gdje većina naših vršnjaka ide, raditi gluposti s ekipom, da nam svima bude zabavno, ali nemam s kim. Nisu oni krivi, svatko je osoba za sebe i nemamo svi iste interese. Al sve više sebe samosažaljevam jer sam u izlasku bila 2 puta od kojih je jedan maturalna večer a drugi je bio na moj nagovor, a i tad je sve bilo nekako usiljeno i išli smo kući oko dva. Ne znam jesam li sebična a ne znam ni što da radim po tom pitanju. Nisam inače osoba koja se može družiti sa bilo kim, pa da eto upadnem s nekim random u priču i počnem s njim izlaziti, a i nisam tip koji se lako opusti ako nije sa baš bliskim ljudima. Sve više mislim da se trebam pomiriti sa svojom situacijom.
368
47
30
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#274

Kad nadjem dlaku u jelu nastavim da jedem bez problema

odobravam 1173   •   osudujem 372   •   komentari 37
Detaljnije




Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 579196   •   osuđujem 13478   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5440   •   osuđujem 1806   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3157634

Pita koleginica "A šta radite vi koji nemate decu?" Ne radimo ništa i nemamo ama baš nikakvih obaveza u životu, to samo vi sa decom smete da imate i niko drugi... 😏

odobravam 1248   •   osuđujem 82   •   komentari 0
Detaljnije