Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#3028355
16 Oct 21
Toliko želim da nestanem iz ove Srbije da bih bukvalno uradila bilo šta po cenu da odem da radim preko. Mnogo mi je teško već izvesno vreme jer grebem i pokušavam na sve moguće načine ali prosto ništa ne pali… Jako je komplikovano jer nemam bukvalno nijednog člana porodice/familije ko živi u inostranstvu pa bi mogao da me primi ili pomogne, a moji roditelji takođe nemaju neke značajne poslovne veze ili kontakte. Ja se borim sama za sebe ali šta god da sam do sad našla i pokušala nije upalilo jer, da se ne lažemo, kao i za većinu drugih stvari sve je u toj prokletoj vezi. Ne znam šta da radim, stvarno mi nije toliko bitna ni pozicija niti tražim neko spektakularno radno mesto, odlično stojim sa stranim jezicima, samo mi je da dobijem šansu da pređem negde i započnem novi život daleko odavde. Kad bi bilo ko mogao da pomogne platila bih mu koliko traži za to da mi sredi nešto, novac mi nije uopšte bitan u odnosu na to koliko bi me usrećilo da odem…
352
84
76
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5341   •   osudujem 1777   •   komentari 77
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 577697   •   osuđujem 11404   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5341   •   osuđujem 1777   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3035741

Kada će ljudi shvatiti da veza u kojoj jedna osoba nosi ceo emocionalni teret i rad, rađa i odgaja decu, čisti, kuva, brine o enterijeru, organizuje druženja, oblači porodicu i uz sve to radi i plaća ...(više)

odobravam 1115   •   osuđujem 46   •   komentari 0
Detaljnije