Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentara



Daj svoje mišljenje.

#3033105
13 Nov 21
Moj dečko ima opsesiju sa vlastitom sestrom. Isto kao i ona sa njim. Devet je godina stariji od nje, ona još uvijek pohađa osnovnu školu. Ljudi moji ja ne znam dal sam ja luda ali kad vam kažem da oni jedno drugom dišu u usta. Nikad mi ne možemo bit sami jer gospodična ima ispade ljubomore i ne može bez svog brace. Mala je razmažena do bola i bez srama oduzima zadnje pare mom dečku kako bi mogla sa frendicama na kavu, a on danonoćno radi kako bi mogo jest. Već sam imala stotinu razgovora sa njim o tome na šta on zamahuje rukom, govori kako pretjerujem i krivi nedostatak njenog oca u njenom životu za to. Konstantno ju obasipa komplimentima, daje joj dukse, spava u krevetu s njom, mazi i češka se sa njom... Pola društva ga sprda i govore kako se čini ko da je u vezi sa vlastitom sestrom a ne sa mnom. Na pola puta je da kupi stan i prva stvar koju mi je rekao je da će ona živjeti sa njim. Ja eto majke mi ne znam dal ja pretjerujem ili je ovo stvarno već postalo bolesno.
2478
426
170
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#290

Ponekad pozelim da sam Goku! Motko, izduzi se :(

odobravam 1084   •   osudujem 46   •   komentari 37
Detaljnije




Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 579200   •   osuđujem 13486   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5440   •   osuđujem 1806   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3158241

U jednom slučajnom trenutku pronašla sam poruke s drugim djevojkama na muževljevom telefonu. Uglavnom su bile razgovori o raznim stvarima, pa čak i o seksu. Često bih primjećivala i njegove komentare ...(više)

odobravam 1267   •   osuđujem 68   •   komentari 0
Detaljnije