Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#3033438
15 Nov 21
Moja svekrva je predivna žena. Često me posavetuje, kad ju pitam za savet, ništa joj nije teško, i najbitnija joj je njena porodica. Hoće da nam pomogne oko dece kad treba pomoć, ali se ne nameće. Stalno me hvali, i ponaša se prema meni kao što se ponaša prema njenoj deci. Kad sam se udala, uselila sam se u njihovu novu kuću, a oni su se vratili u staru kuću. To je bila njihova odluka, ja i suprug smo hteli da živimo u staroj kući, ali su ona i svekar smatrali da je tako najbolje za sve i mi smo se složili. Kad sam ju pitala da li joj smeta da promenim raspored nameštaja u dnevnom boravku i još neke sitnice u kući, rekla mi je da ću ja tu da živim i da njoj nema tu šta da smeta, da je odluka na meni. Jedino mi je zasmetalo, to što je mojoj majki otvoreno rekla da ne treba da se meša u moj brak sa mužem, kad se moja majka umešala u jednoj situaciji, ali sam kasnije shvatila da je bila u pravu i da je to uradila iz najbolje namere. Naravno, i ja nju poštujem i volim. Zaslužila je.
6124
108
130
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#165

Kad god cuvam bebu sam kuci, pojedem joj dorucak. Ionako place stalno, a kome ce da se zali?

odobravam 1735   •   osudujem 9203   •   komentari 65
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 577726   •   osuđujem 11455   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5343   •   osuđujem 1777   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3038268

Muž me je godinama pritiskao čunjenicom da zarađuje više od mene, pa stoga ima pravo da se manje angažuje u kući. Shvatila sam prilično brzo kakva me budućnost čeka i zbog toga nikada nisam želela dec...(više)

odobravam 1612   •   osuđujem 85   •   komentari 0
Detaljnije