Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#3033490
16 Nov 21
Živim od 2002. u Nemačkoj, tamo sam polagala vozački i vozim svakodnevno bez problema. Par puta godišnje dođem u Srbiju, gde često vozim porodični auto. Već nekoliko puta sam jedva izbegla sudar, zato što refleksno poštujem zakone i nepisana pravila vožnje, koja važe u Nemačkoj. Najopasnije situacije sam imala kada stajem pešacima na pešačkom prelazu (obavezno u Nemačkoj), i kada želim nekoga da pustim da se uključi u traku ili skrene pre mene, iako bih ja dodavanjem gasa mogla da ga u tome onemogućim. Redovno mi se dešava da mi vozači iza mene trube, gestikuliraju, ili bukvalno jedva izbegnu da se ne zakucaju u mene kad stanem pešaku, iako vide lampicu za kočenje pravovremeno, bar 20m pre pešačkog prelaza. Ne znam kako da se ponašam više, kapiram da ja "štrčim", ali je meni prosto refleks da stanem pešaku, obidjem biciklistu u razmaku od 1,5m, a ne 20cm ili skinem nogu sa gasa čim u blizini puta vidim dete, koje može naprasno da izadje na cestu, spotakne se i padne pod auto i sl.
2642
201
97
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#165

Kad god cuvam bebu sam kuci, pojedem joj dorucak. Ionako place stalno, a kome ce da se zali?

odobravam 1735   •   osudujem 9203   •   komentari 65
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 577726   •   osuđujem 11455   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5343   •   osuđujem 1777   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3038268

Muž me je godinama pritiskao čunjenicom da zarađuje više od mene, pa stoga ima pravo da se manje angažuje u kući. Shvatila sam prilično brzo kakva me budućnost čeka i zbog toga nikada nisam želela dec...(više)

odobravam 1612   •   osuđujem 85   •   komentari 0
Detaljnije