Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#3034800
25 Nov 21
Znate kako kod nas šalju stalno sa suda one pozive za rješavanje imovinsko-pravnih odnosa za zemlju? To je ostalo od naših predaka i onda kad neko počne rješavati da bude 1/1 pojavi se desetine imena i naravno svakom se mora slati da bude sigurno da se niko ne buni i da je njegovo. Većina nas mlađih nema ni pojma ni ko su ti ljudi koji to traže ni ti drugi koji su tuženi niti koja je to zemlje ni gdje je. Niti nas zanima. Mi smo tako čim dođe bacali (naravno prvo pročitali za svaki slučaj) jer znamo da nije naše i nema veze sa nama. E nakon što se počelo opet koliko-toliko redovno raditi zbog Kovida dođe opet neki poziv za ročište. Nemam posla, nemam ništa pametno raditi, ja odem. Pomislim da ne bi bilo loše da bar vidim neke nove ljude, da ih upoznam. Samo sutkinja i advokat druge strane. Inače je izgleda praksa da u 99 posto slučajeva se niko ne pojavljuje kad je sve jasno. Svi se iznenadili kad sam došao i advokatica se uplašila, mislila da ću nešto kočiti. Idem sad redovno stalno.
553
58
17
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#145

Danas su se roditelji drali na mene jer sam dosla kuci posle 1 ujutru sa rodjendana. Imam 30 godina. :-/

odobravam 797   •   osudujem 1716   •   komentari 66
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 577717   •   osuđujem 11443   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5343   •   osuđujem 1777   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3037184

Izlazila sam sa jednim momkom, međutim ja sam mu skrenula pažnju da ne želim vezu, već samo da se družimo. On je to tada prihvatio. Kada smo u izlasku sreli neke njegove poznanike on me predstavio kao...(više)

odobravam 1361   •   osuđujem 149   •   komentari 0
Detaljnije