Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#3038268
08 Dec 21
Muž me je godinama pritiskao čunjenicom da zarađuje više od mene, pa stoga ima pravo da se manje angažuje u kući. Shvatila sam prilično brzo kakva me budućnost čeka i zbog toga nikada nisam želela decu s njim. Ćutala sam, završavala master, učila jezike i usavršavala se u svojoj struci. I evo pre 6 meseci, počela sam da zarađujem više od njega. Sastavila sam mu procentualno koliko sad ja više doprinosim i napravila mu katalog kućnih poslova koje mora da preuzme, srazmerno tome koliko manje zarađuje. U kući je izbilo vanredno stanje, ne pričamo, ali sam zato ja prestala da radim kompletno sve, a svoje večeri provodim na kafama i u šopingu. Sudovi i veš nisu oprani već 10 dana, a ja se mislim...i to me zabole. Godine glupiranja s njegove strane su učinile svoje, ravnodušna sam, i mislim da ću, čim me prođe ova faza gde i ja sebi dajem malo zasluženog oduška podneti zahtev za razvod, pa nek nekoj drugoj kalkuliše koliko doprinosi. Od mene dosta.
7386
399
249
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#388

decka sam prevarila, jednom :)

odobravam 1391   •   osudujem 1896   •   komentari 107
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 578344   •   osuđujem 12306   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5386   •   osuđujem 1789   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3081109

Volela bih da sam se rodila kao majka svojoj majci. Da sam joj mogla pružiti ljubav koju ona nije doživela, a meni je dala bezuslovno. Nadam se da su njeni roditelji nekad shvatili kakvu su dragocenos...(više)

odobravam 1569   •   osuđujem 40   •   komentari 0
Detaljnije