Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#3041709
25 Dec 21
Zauvek ću biti zahvalna roditeljima jer se nikada u životu nisam stresirala oko škole i ocena. Rekli su mi da se posvetim predmetima koje volim (u mom slučaju strani jezici), a ovo drugo da uradim koliko mogu. Ako mogu lepo da naučim (uglavnom su se napamet učile kilometarske lekcije) i imam dobre ocene, super…ako ne mogu, šta da se radi. Nikada me nisu grdili i kažnjavali zbog loših ocena. Gledala sam kako drugi roditelji moje drugove i drugarice kažnjavaju zbog trojke, a meni moji i za keca govorili “nemoj da se opterećuješ, nije toliko bitno”. Sve razrede sam završila sa jakim vrlo dobrim uspehom ali mislim da sad sa 25 godina imam bolje opšte obrazovanje nego većina onih koji su bubali sve napamet i ređali same petice zbog uspeha. Možda nisam znala celu lekciju o Krstaškim ratovima ili svaku reku na Balkanu napamet, ali sam učila da prikupljam najbitnije informacije, sintetišem ih i mislim svojom glavom.
2560
115
60
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#255

Posvadjala sam se sa cimerkom i sad rolnu toalet papira nosim u sobu jer ne želim da je i ona koristi.

odobravam 4675   •   osudujem 540   •   komentari 28
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 577843   •   osuđujem 11599   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5349   •   osuđujem 1781   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3046776

Htjeli smo dijete, on više nego ja, ja ostanem trudna. Sve je išlo savršeno a onda mi on u sedmom mjesecu trudnoće kaže da voli drugu i da ne može da bude sa mnom ali da će plaćati alimentaciju. Volim...(više)

odobravam 1916   •   osuđujem 44   •   komentari 0
Detaljnije