Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#3041879
27 Dec 21
Odrasla sam u kući sa dva totalno nezainteresovana muškarca za bilo šta, oca i starijeg brata. Sve poslove što su odrađivali jeste zato što su morali ili zato što majka ponovi deset puta da je potrebno pa se onda tada smiluju da uz naravno psovanje, galamu, viku, a često i uz veću štetu nego što je prvobitno bilo. Tu svakako mislim na neke muške poslove, neke sitne opravke koje mogu da odrade, a neće jer ih ne zanima i lenji su. Onda upoznam svog dečka koji je sušta suprotnost njima i budem oduševljena osećajem za stvari oko sebe. Sam uviđa šta je potrebno da uradi i voli da se pozabavi stvarima čak i ako su mu nepoznate, jer veruje da nema toga što ne može da reši ako mu se dovoljno posveti. Sve to bez bilo kakve galame i nerviranja. Počinjem da normalizujem stvari koje je verovatno trebalo da mi budu normalne oduvek.
2780
61
63
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#388

decka sam prevarila, jednom :)

odobravam 1391   •   osudujem 1896   •   komentari 107
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 578344   •   osuđujem 12306   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5386   •   osuđujem 1789   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3081109

Volela bih da sam se rodila kao majka svojoj majci. Da sam joj mogla pružiti ljubav koju ona nije doživela, a meni je dala bezuslovno. Nadam se da su njeni roditelji nekad shvatili kakvu su dragocenos...(više)

odobravam 1569   •   osuđujem 40   •   komentari 0
Detaljnije