Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#3042057
27 Dec 21
Ne razumem zašto se toliko voli i ceni muško dete na Balkanu, da me pogrešno ne shvatite otac sam tri deteta i to dva sina 19 i 14g i kćerke 16g. Dobri su to momci, mladi, zgodni, lepi i perspektivni. Dosta sam strog kao otac i u kući se zna red. Momci mene i suprugu poštuju, posebno mene, jer sam malo stroži u odnosu na ženu ali nikad ih fizički nisam kažnjavao ili tako što. Međutim, kćerka je naša mezimica i ne samo zato što je kćerka već zato što stvarno to zaslužuje, tu je da pomogne u kući, tu je da sasluša bilo koga od nas kad ima problem, tu je da se ponudi za pomoć. Najbolji je učenik u generaciji, svestrana je, o svemu sa nama priča i uvek traži da čuje naše mišljenje, toliko nekako zdravo i ozbiljno razmišlja za svoje godine. Našla je dečka, stvarno dobar momak, od mog prijatelja sin, posle 2 meseca veze nas je upoznala sa njim. Čini mi se bez preterivanja da život potraži od mene, da bi joj dao bez razmišljanja, jer nas je kao roditelje toliko učinila ponosnim i srećnima!
2506
213
136
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#388

decka sam prevarila, jednom :)

odobravam 1391   •   osudujem 1896   •   komentari 107
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 578344   •   osuđujem 12306   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5386   •   osuđujem 1789   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3081109

Volela bih da sam se rodila kao majka svojoj majci. Da sam joj mogla pružiti ljubav koju ona nije doživela, a meni je dala bezuslovno. Nadam se da su njeni roditelji nekad shvatili kakvu su dragocenos...(više)

odobravam 1569   •   osuđujem 40   •   komentari 0
Detaljnije