Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#3042414
03 Jan 22
Moja mama je imala mnogo teških stresova u životu i godinama se bori sa napadima panike i pod jakom je terapijom, međutim teško joj je da bude sama van kuće jer nekad ne može ni da hoda od slabosti. Pre neki dan slučajno se desilo da je ostala sama na ulici, osoba pored nje nije znala šta joj se dešava. Jedva je izbezumljena došla do kuće, jedva se kretala, to su strašne stvari, razumeli bi samo oni koji su doživeli. Nije htela nikog da zove da dođe po nju, nego je uspela sama. Moj tata joj je na to rekao "bravo, budi ponosna na sebe. Desilo ti se i uspela si sama", sledećeg dana joj je kupio cvet. Meni kad se desio napad panike na sred ulice, odsekle su mi se noge i samo sam se srušila na ulicu, nisam mogla da dišem normalno a ni hodam. Dečko mi je rekao da se ne ponašam kao razmaženo derište. A otac je došao po mene odmah. Hvala mom ocu što mi je godinama pokazivao šta je pravi muškarac i kako se pravi muškarac ophodi prema svojoj ženi koju voli i deci. Dečko je bivši.
6057
123
82
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#388

decka sam prevarila, jednom :)

odobravam 1391   •   osudujem 1896   •   komentari 107
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 578344   •   osuđujem 12306   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5386   •   osuđujem 1789   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3081109

Volela bih da sam se rodila kao majka svojoj majci. Da sam joj mogla pružiti ljubav koju ona nije doživela, a meni je dala bezuslovno. Nadam se da su njeni roditelji nekad shvatili kakvu su dragocenos...(više)

odobravam 1569   •   osuđujem 40   •   komentari 0
Detaljnije