Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#3043248
26 Apr 22
Dobro nam je u braku, uglavnom se slažemo, imamo slične stavove i želje za budućnost. Ali smo odrastali u totalno različitim okolnostima. On je stariji 8 godina od mene i iz imućnije je porodice. On je imal savršen život: putovao je gde je želeo, izlazio sa prijateljima sa kojima se i dalje druži, zabavljao se sa devojkama, nije išao na faks već je nasledio firmu od roditelja. Uprkos svemu tome, nikad nije bio razmaženi klinac već vrlo prijatan i zreo momak. Ali ipak totalna suprotnost mene. Ja sam odrasla sa ocem (mama mi je preminula), od srednje sam počela da radim, morala sam da učim i završim fakultet kako bih obezbedila sebi neku budućnost, a mladost bukvalno nisam ni imala. Druženje, izlasci, momci i putovanja su za mene bili apstraktni pojmovi. I mislim da to polako kreće da utiče na mene jer imam taj kompleks ,,neproživljenog života” i sve češće se u sebi ljutim na sopstvenog muža zbog toga što mu je se bilo bolje nego meni.
661
1757
62
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#233

Uvek kad se iskakim pogledam u govance, da proverim kol'ko je izaslo.

odobravam 1176   •   osudujem 171   •   komentari 33
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 578128   •   osuđujem 11958   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5368   •   osuđujem 1787   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3065089

Na poslu sam često pod stresom. Seks mi je lek. Znam da će mnogi pomisliti da sam paćenica jer imam seks otprilike 3-5 puta nedeljno i to u 44oj godini. Mom mužu to ne smeta, a seks uglavnom imamo kas...(više)

odobravam 1223   •   osuđujem 75   •   komentari 0
Detaljnije