Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#3044282
15 Jan 22
Sedim u 3 ujutro i padne mi na pamet jedna stvar koja je meni u tom trenu bila zanimljiva. Naime, zapitala sam se koju poruku žele odrasli, koji se bave proizvodnjom igračaka, da pošalju dečacima kada proizvode igračke puške, pištolje i ostale ratne igračke. Takođe su se devojčicama uvek kupovale bebe lutke i kuhinjice za decu, kao da ih unapred pripremaju na to da one jedino moraju biti majke i domaćice koje ostaju kod kuće dok muškarac odlazi od kuće da bi pošao u rat i koristio oružje. Možda to sve zvuči bezazleno, možda i jeste ali ne sviđa mi se koncept svega toga. Smatram da postoje i druge igračke, sada zaista postoje ali kada sam ja odrastala tako je bilo.
1741
339
86
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#388

decka sam prevarila, jednom :)

odobravam 1391   •   osudujem 1896   •   komentari 107
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 578344   •   osuđujem 12306   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5386   •   osuđujem 1789   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3081109

Volela bih da sam se rodila kao majka svojoj majci. Da sam joj mogla pružiti ljubav koju ona nije doživela, a meni je dala bezuslovno. Nadam se da su njeni roditelji nekad shvatili kakvu su dragocenos...(više)

odobravam 1569   •   osuđujem 40   •   komentari 0
Detaljnije