Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#3045054
15 Jan 22
Najbolji drugar i drugarica koji su u vezi su se verili za NG i pitali me da budem kum. Odbio sam ih i oboje su sada šokirani, a da su malo obratili pažnju kako okolina gleda na njihovu vezu i slušali šta im se govori, znali bi da su trebali odavno da raskinu, a kamoli da prelaze na viši nivo. Pre nego što su se smuvali oboje sam ih obožavao, pa tako i spojio, ali ta veza je iz njih izvukla sve najgore i pokazala njihova prava lica. Brane jedno drugom apsolutno sve: izlasci zabranjeni, on nema drugarice zbog nje, ona nema drugove zbog njega, svaki dan su zajedno ne jer se vole nego jer su opterećeni jedno drugom i ne mogu da podnesu da ovaj drugi provodi vreme bez njih. Jednom smo samo izašli njih dvoje i ja sa devojkom i nikad više, sve vreme su se svađali i pravili neprijatne situacije, mislim da su do kraja večeri 3 puta raskinuli i pomirili se. Rodbina, prijatelji, kolege, niko ih ne podržava u vezi, sve što sam napisao ovde im je rečeno u lice 100 puta, a oni dalje teraju...
2790
330
68
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#233

Uvek kad se iskakim pogledam u govance, da proverim kol'ko je izaslo.

odobravam 1176   •   osudujem 171   •   komentari 33
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 578128   •   osuđujem 11958   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5368   •   osuđujem 1787   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3065089

Na poslu sam često pod stresom. Seks mi je lek. Znam da će mnogi pomisliti da sam paćenica jer imam seks otprilike 3-5 puta nedeljno i to u 44oj godini. Mom mužu to ne smeta, a seks uglavnom imamo kas...(više)

odobravam 1223   •   osuđujem 75   •   komentari 0
Detaljnije