Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#3046588
19 Jan 22
Osjećam se jako loše i jadno kada sretnem ljude iz osnovne ili srednje škole. Žao mi je što sam u tom vremenu bila stidljiva i nesigurna u sebe, pa nisam često komunicirala s drugima i bila sam ćutke u pozadini. Takva sam bila jer sam se bojala da će mi nalaziti mane, da neću biti dovoljno dobra. Također se nisam javljala na času i nisam bila ni neki odličan đak. Ne tako dobre ocjene su me navele da mislim da sam glupa. Voljela bih da znaju da nisam takva osoba, da sam društvena i dobra, da nisam neki ludak što posmatra sa strane. Samo ne znam zašto imam osjećaj da se moram dokazati ljudima; da nisam loša, da sam i ja okej. To me ubija. Uvijek mislim da me ljudi pamte po greškama i po ponašanju iz prošlosti i to me nekad koči. Ne razmišljam o ovome 24/7, ali nekad baš zaboli, pogotovo kad naiđu tako neki dani i crne misli. Kako da se oslobodim toga? Da bar mogu zagrliti tu 14ogodišnju djevojčicu i reći joj da se ne brine oko gluposti i ne analizira previše stvari, sama sam sebi uništila život...
481
36
33
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#319

Uvek nosim krupne pare, i onda pitam devojku da plati racun da ja ne sitnim hehe

odobravam 1109   •   osudujem 7259   •   komentari 63
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 578128   •   osuđujem 11958   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5368   •   osuđujem 1787   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3065089

Na poslu sam često pod stresom. Seks mi je lek. Znam da će mnogi pomisliti da sam paćenica jer imam seks otprilike 3-5 puta nedeljno i to u 44oj godini. Mom mužu to ne smeta, a seks uglavnom imamo kas...(više)

odobravam 1223   •   osuđujem 75   •   komentari 0
Detaljnije