Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#3061937
03 May 22
Suprug i ja čekamo prvo dijete, djevojčicu. On je odrastao sa mamom, ocem i bratom s tim da ih je mama sve gladila i udovoljavala samo njima. Već u par navrata mi je rekao kako paket uložaka ne treba stojati na vidnom mjestu u toaletu jer mu se to tobože gadi, kako kćerku trebam od malena učiti da diže dasku za sobom kako on ne bi morao razmišljati o tome... Sve mi je to previše seksistički i jako sebično sa njegove strane ipak će živjeti sa dvije žene u kući i mora se i on navići na neke stvari kao što sam se i ja navikla na neke njegove. Zanima me da li me ove stvari frustriraju bez razloga jer ja nisam odrasla u takvoj sredini gdje se muškima treba sve udovoljavati ili je stvarno problem u njemu jer je uz mamu navikao da su žene podređene muškarcima?
890
2855
205
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#233

Uvek kad se iskakim pogledam u govance, da proverim kol'ko je izaslo.

odobravam 1176   •   osudujem 171   •   komentari 33
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 578128   •   osuđujem 11958   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5368   •   osuđujem 1787   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3065089

Na poslu sam često pod stresom. Seks mi je lek. Znam da će mnogi pomisliti da sam paćenica jer imam seks otprilike 3-5 puta nedeljno i to u 44oj godini. Mom mužu to ne smeta, a seks uglavnom imamo kas...(više)

odobravam 1223   •   osuđujem 75   •   komentari 0
Detaljnije