Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#3062502
04 May 22
Ja sam veoma glupa osoba. Živim i radim u Njemačkoj već neko vrijeme. Drugarica mi došla u posjetu na tri dana i potrošila sam brdo love. I ona takođe radi u Bosni i voli luksuzne stvari. Vodila sam je svugdje gdje smo se već unaprijed dogovorile prije nego što je došla. Potrošila sam 1/4 svoje netto plate na nju jer ona samo stane i čeka da joj se plati. Nije mi bila u stanju platiti ni kafu, a za nju su svi drugi škrti. Mene je bilo sramota što je za svako plaćanje nestajala po WC ili se pravila gledajući po mobitelu. Ljudi koji imate zmiju u novčaniku, kako vas nije sramota? I ja kad se s nekim dogovorim potrudim se ne ostajati dužna, a ako si nešto ne mogu priuštiti ni ne idem negdje. I ja bih htjela da idem na razna putovanja, ali si nikad ne bih dozvolila grebanje i biti na tuđoj grbaci.
3104
94
80
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#233

Uvek kad se iskakim pogledam u govance, da proverim kol'ko je izaslo.

odobravam 1176   •   osudujem 171   •   komentari 33
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 578128   •   osuđujem 11958   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5368   •   osuđujem 1787   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3065089

Na poslu sam često pod stresom. Seks mi je lek. Znam da će mnogi pomisliti da sam paćenica jer imam seks otprilike 3-5 puta nedeljno i to u 44oj godini. Mom mužu to ne smeta, a seks uglavnom imamo kas...(više)

odobravam 1223   •   osuđujem 75   •   komentari 0
Detaljnije