Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#3063328
07 Apr 23
Kada sam imao 12 godina, ukrao sam u prodavnici veliku kutiju pralina. To je bio ogroman hit među drugarima jer do tada najveći plen bilo koga od nas je bila čokoladica, sladoled... Pošto sam preko noći postao heroj otišlo je nas 20 slinavih klinaca sutradan u prodavnicu. 19 je gledalo kroz izlog prodavnice kako ja kradem kutiju pralina sa police do izloga. U ključnom trenutku mi je postalo jasno da sam uzeo drugu jaknu koja nema dovoljno velike džepove. Pogledao sam kroz izlog i njih 19 je mahalo i pokazivalo prstom na ogromnu gospođu u beloj uniformi koja je stajala iza mene i posmatrala moj debilizam dok sam pokušavao da očigledno preveliku kutiju za džep uguram u isti. Vratio sam praline na mesto. Stavio žvaku u korpu i otišao do kase siguran da sam se izvukao. Međutim, Gospođa me je tako jako nagrdila da i sada sa 42 godine osećam sramotu i zahvalnost. Zbog nje se tog dana završila moja lopovska karijera i postao sam čovek koji nikome ništa nije ukrao i neće ukrasti dok je živ.
2098
51
18
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#183

Uvek pomirisem WC papir nakon sto se obrisem :( ne znam sto to radim al ne mogu da prestanem

odobravam 465   •   osudujem 1408   •   komentari 70
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 578842   •   osuđujem 12990   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5415   •   osuđujem 1799   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3120296

Stalno pišu kako su pušači najsebičniji ljudi, pa želim da podelim svoju situaciju. Pušač sam i jednom mesečno, čim dobijem platu, kupim cigarete. Ako ispušim pre sl. plate, ne kupujem. Ljudi nepušači...(više)

odobravam 936   •   osuđujem 189   •   komentari 0
Detaljnije