Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentara



Daj svoje mišljenje.

#3063653
09 May 22
Imamo dva sina. Oba oženjena. Ni jedan ne živi sa nama. Sa svojim porodicama žive u svojim kućama. Stariji sin i snaja ne žele decu, to im je stav (ne da ne mogu, već ne žele). Jednom sam pitao sina da li je siguran, rečeno mi je da se ne mešam i da je to njihova odluka. Nikad više nismo komentarisli ni žena ni ja. Njihov život, njihova stvar. Mlađi sin i snaja imaju 4 dece. Ni njima se ne mešamo u život. Uskočimo oko dece ako i kad treba. U suštini svi lepo živimo. Problem je nastao zimus, kada sam vikendicu na Zlatiboru, poklonio (prepisao) snaji koja mi je rodila unučiće. Vikendica je vrlo profitabilna, u ugovoru je navedeno da ne može da se proda dok najmlađe dete ne napuni 26 god (do tad će završiti škole). Stariji sin i snaja se bune. Kažu da je to 50% njihovo. Plac smo žena i ja kupili, vikendicu smo nas dvoje podigli od temelja do krova i smatramo da je odluka kome ćemo je pokloniti samo naša i ona ostaje takva kakva jeste!
7451
905
520
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#93

Inače kad piškim gađam zidove šolje, ali ne danas. Danas mi je rođendan i piškim u centar! Nek žubori potočić.

odobravam 12095   •   osudujem 616   •   komentari 45
Detaljnije




Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 579191   •   osuđujem 13471   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5440   •   osuđujem 1806   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3157437

Da li se iko od ovih što praktikuje "kombinacije" jednog dana pogleda u ogledalo i srami sam sebe? Sveli ste vođenje ljubavi na prosti životinjski nagon koji treba zadovoljiti. Nikada ne bih bio sa de...(više)

odobravam 540   •   osuđujem 752   •   komentari 0
Detaljnije