Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#3064225
13 May 22
Tri godine smo u braku i nemamo decu jer ne želimo još uvek. Mladi smo se venčali, imamo tek 28 godina, zašto je pravilo da se dete pravi čim se uđe u brak? Naravno sad rodbina, poznanici, komšije i kolege svako malo ispituju, a većina misli da ne možemo da imamo dete pa preporučuju razne lekare, manastire, čajeve. Čemu takvi saveti ako neko nije tražio? Otkud ljudima hrabrosti da priđu nekome i budu u fazonu "e ti sigurno ne možeš da imaš decu, znam ja jednog dobrog lekara za vantelesnu" i bukvalno ženi u lice govore da je sterilna. Ili pitaju "u kome je problem, u tebi ili njemu". Povraća mi se od ljudi, može li par da živi život bez da svi moraju da znaju detalje o njihovim reproduktivnim organima?
823
33
38
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#319

Uvek nosim krupne pare, i onda pitam devojku da plati racun da ja ne sitnim hehe

odobravam 1109   •   osudujem 7259   •   komentari 63
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 578128   •   osuđujem 11958   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5368   •   osuđujem 1787   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3065089

Na poslu sam često pod stresom. Seks mi je lek. Znam da će mnogi pomisliti da sam paćenica jer imam seks otprilike 3-5 puta nedeljno i to u 44oj godini. Mom mužu to ne smeta, a seks uglavnom imamo kas...(više)

odobravam 1223   •   osuđujem 75   •   komentari 0
Detaljnije