Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#3064484
13 May 22
Problem negativnog prirodnog priraštaja je u matematici. Naime, dve osobe (par) obično daju jedno ili dva deteta. Dakle kao što vidimo, dva je veće od jednog, ili jednako sa dva. Takvih porodica je najviše. Rešenje problema je da sve takve porodice imaju tri ili više deteta. Kako je to retko moguće kod nas, trebalo bi uvesti model proširenog braka. Dakle dva muskarca i jedna žena ili dve zene i jedan muskarac, od kojih bi ovaj poslednji model bio najproduktivniji jer bi dve žene rodile po dva deteta, to je četiri deteta, a četiri deteta je veće od tri (osoba u proširenom braku). Ako takvoj zajednici dodamo još jednog muškarca i jos jednu ženu, i svaka zena rodi po dva deteta, a možda i tri, to bi iznosilo šest ili više deteta na pet članova proširenog braka, sto je takođe uspeh. Muskarci bi radili i zaradjivali i sav novac davali zenama koje bi ga raspoređivale za potrebe zajednice. I tu dolazimo do problema. Današnje društvo promoviše nezavisnu ženu koja želi da bude muškarac.
47
825
93
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#319

Uvek nosim krupne pare, i onda pitam devojku da plati racun da ja ne sitnim hehe

odobravam 1109   •   osudujem 7259   •   komentari 63
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 578128   •   osuđujem 11958   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5368   •   osuđujem 1787   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3065089

Na poslu sam često pod stresom. Seks mi je lek. Znam da će mnogi pomisliti da sam paćenica jer imam seks otprilike 3-5 puta nedeljno i to u 44oj godini. Mom mužu to ne smeta, a seks uglavnom imamo kas...(više)

odobravam 1223   •   osuđujem 75   •   komentari 0
Detaljnije