Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#3070680
19 Jun 22
Da odbijem žene koristim ove magične reči: Ne radim nigde i živim sa roditeljima. Neverovatno je to kojom brzinom do tada vidno zainteresovana žena postaje hladna i pravi okret od 180 stepeni da pobegne od mene. Istina je da imam posao i da ne živim sa svojima. Istina je i to da ne izgledam loše, lepo sam građen i nemam ružne crte lica pa zato neretko i privučem pažnju žena. Ali, nervira me to što im je drugo pitanje-prvo je kako se zovem- gde radim i da li živim sam? Nakon što čuju moj odgovor koji sam gore napisao, bukvalno pobegnu. Pa, zar smo došli dotle da ako muškarac slučajno nema posao ili živi sa svojima automatski ne postoji za žene? A svi mi vrlo dobro znamo koliko je teško danas se osamostaliti ili naći neki pristojan posao vredan čoveka. Ja sam čuo kako me žene kojima sam rekao da ne radim nigde iza leđa ogovaraju da ne žele sa mnom ništa jer ne radim nigde i samim tim sam neradnik i propalitet, a pričale su sa mnom 10 sekundi.
760
2269
294
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#388

decka sam prevarila, jednom :)

odobravam 1391   •   osudujem 1896   •   komentari 107
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 578344   •   osuđujem 12306   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5386   •   osuđujem 1789   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3081109

Volela bih da sam se rodila kao majka svojoj majci. Da sam joj mogla pružiti ljubav koju ona nije doživela, a meni je dala bezuslovno. Nadam se da su njeni roditelji nekad shvatili kakvu su dragocenos...(više)

odobravam 1569   •   osuđujem 40   •   komentari 0
Detaljnije