Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#3070728
16 Jun 22
Pozovu devojku i mene njeni roditelji kod njih na ručak jer žele da me upoznaju. Znao sam da su svi oni u familiji fakultetski obrazovani. Ja nisam išao na fakultet. Došli mi tamo, ja se upoznajem sa njenima, sedamo za sto i u tom trenutku sledi pitanje: "Šta studiraš?" Na moj odgovor da ne studiram, već da radim, imam svoj posao sledi odgovor: "Mi ne želimo da se naša ćerka zabavlja sa momkom koji nema fakultet. Mi smo svi u familiji intelektualci i ne želimo u porodici nekog neobrazovanog; on ne može intelektualno da nas prati. Da smo znali da ne studiraš ne bi te ni zvali. " Ja sam prvo mislio da se šale, zatim sam, kada sam video da su ozbiljni, ustao, zahvalio im se na lepim rečima i otišao. Devojka me kasnije zvala, molila da pričamo, ali čemu to? I za 20 godina oni bi joj prebacivali za to i ne bi išlo. Zanimljivo je to da ja zarađujem više od svih njih zajedno, da sam verovatno obrazovaniji od svih njih jer dosta čitam, dok niko od njih nije čitao ništa posle fakulteta.
5317
524
206
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#168

Nekad kad setam i slusam muziku zamisljam da sam u spotu. I vi to radite, priznajte!

odobravam 1560   •   osudujem 87   •   komentari 43
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 578575   •   osuđujem 12622   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5400   •   osuđujem 1792   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3096256

Dečko stalno prigovara kako ništa ne kuham, a svaki put kada se potrudim i skuham on ne želi da jede, svima kojima kuham doma kažu da je fino i sve točno napravljeno po mjeri i svi jedu, nitko n...(više)

odobravam 2497   •   osuđujem 117   •   komentari 0
Detaljnije