Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentara



Daj svoje mišljenje.

#3070892
20 Jun 22
Čula sam danas da se neko hvali kako ima 2 posla. Nije mi jasno kada se neko hvali kako puno radi. Šta je tu za pohvalu? Što u ne možeš lagodno da živiš sa jednim poslom pa si morao naći dva da bi mogao? Ne znam zašto se neko hvali što radi više od prosečnog čovjeka. Pa meni bude tužno kada to čujem. Imala sam period kada sam radila 2 posla jer sa jednim nisam mogla da preživim i to mi je bio najgori period u životu. Stalno umorna, nisam imala vremena ni za šta sem za rad. Umjesto da se ljudi hvale da što manje rade a da fino zarađuju, oni se hvale kako puno rade. Ja ne želim tako da živim. Sada sam našla posao od kojeg živim lagodno i radim samo 5 sati. Nailazila sam na osude a smatram da bi svima nama trebao biti cilj da što manje radimo a više da ŽIVIMO.
2069
144
90
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#274

Kad nadjem dlaku u jelu nastavim da jedem bez problema

odobravam 1173   •   osudujem 372   •   komentari 37
Detaljnije




Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 579196   •   osuđujem 13478   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5440   •   osuđujem 1806   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3157634

Pita koleginica "A šta radite vi koji nemate decu?" Ne radimo ništa i nemamo ama baš nikakvih obaveza u životu, to samo vi sa decom smete da imate i niko drugi... 😏

odobravam 1248   •   osuđujem 82   •   komentari 0
Detaljnije