Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentara



Daj svoje mišljenje.

#3071735
27 Jun 22
Ne mogu više da živim u laži da imam muža. Za 10 godina smo od one najlepše povezanosti, od srodnih duša došli do toga da nismo čak ni dobri cimeri. On sa mamom i tatom radi ceo dan, savetuje se, o svemu odlučuje, ja živim potpuno izolovano od svih, sa detetom i bebom u stomaku. Kući samo prespava i hrani se. Postepeno sam se odrekla profesije, došla u grad gde nikog nemam, tako zatvorena, sa bebom u rukama sam razvila biznis od nule, dinar nemam od toga, sve ide u njegovu kasu i koliko god plivala gde god me baciš, džaba mi kad on neće nas kao porodicu da stavi na prvo mesto. Došlo je do toga da ja nemam najosnovnije potrebštine, a on uvek nađe novca i za svoje hirove. Toliko godina smo zajedno da ne znam kako ću i gde ću s dva deteta. Kod svojih ne mogu, bila bih teret. Da mi je neko rekao da čovek može tako da se izobliči vremenom, ne bih verovala, a da ga pita neko, rekao bi da ne vidi problem i da me voli. Ovo nije porodica, porodica je nešto drugo.
2563
212
138
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#255

Posvadjala sam se sa cimerkom i sad rolnu toalet papira nosim u sobu jer ne želim da je i ona koristi.

odobravam 4689   •   osudujem 542   •   komentari 28
Detaljnije




Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 579200   •   osuđujem 13486   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5440   •   osuđujem 1806   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3158241

U jednom slučajnom trenutku pronašla sam poruke s drugim djevojkama na muževljevom telefonu. Uglavnom su bile razgovori o raznim stvarima, pa čak i o seksu. Često bih primjećivala i njegove komentare ...(više)

odobravam 1267   •   osuđujem 68   •   komentari 0
Detaljnije