Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#3071787
26 Jun 22
Ružna sam. Ispostavlja se da je i za posao presudan izgled. Jedna vlasnica firme mi je rekla da joj se može da ne želi da zaposli nekog ružnog iako moja pozicija nema kontakta sa klijentima. Posle toga bilo je još par takvih izjava i mislila sam da se nikad neću zaposliti. Ipak našla sam posao gde više cene rad i trud i vrlo brzo sam zadobila poštovanje firme ali i klijenata firme. Igrom slučaja na putu do posla svaki dan sam sretala vlasnicu firme koja mi je rekla da sam ružna. Čak sam je jednom čula kako svom sagovorniku govori "ova jadnica je htela da radi kod mene". Pre par dana bila sam predstavnik firme na jednom međunarodnom događaju. Ta ista žena zahtevala je od mog direktora da me izbace jer je smatrala da ću ih obrukati. Dok su svi slušali moje izlaganje ona je ljude vukla za ruku i govorila da vide kakav mi je kriv nos i asimetrična usna iako se to na prvi pogled ne vidi. Na kraju predavanja svi su mi prilazili da mi čestitaju, upoznala sam nove ljude dok su nju celo veče izbegavali.
3841
348
119
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#85

Nekad stvarno uzivam da slusam Justina Bibera, mogu da ga slusam satima, pogotovu pesmu Never say never. Je l sam mnogo grešan? 

odobravam 3953   •   osudujem 7681   •   komentari 346
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 578320   •   osuđujem 12288   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5385   •   osuđujem 1788   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3079769

Muškarac, koji stavlja novu partnericu ispred svog djeteta je nitko i ništa!

odobravam 1009   •   osuđujem 77   •   komentari 0
Detaljnije